Irene Hansen - Blog

Efter mycket funderingar har jag nu bestämt mig för att i sista sekund anmäla mig till http://www.polardistans.se/index.php/sv/som går av stapeln nu 5-9 mars. 
Jag tycker egentligen inte att hundarna har tillräckligt med mil i benen, men jag vill ge Minni och Ettan en chans att få erfarenheter inför framtiden så jag kommer starta och köra lugnt, vila i spåret om det behövs och försöka ta mig till checkpoint och sen se hur hundarna fixat det.
Planen är att ha Minni/Ettan i lead, Odin/Indra i mitten och Wolf/Louve längst bak.
Känner jag att dom är pigga och frächa tar vi en längre vila där och kör mot mål annars bryter vi där och är nöjda med erfarenheten dom får till dit.
I skrivande stund håller jag på att gå igenom allt inför start, mycket som ska fixas och utrustning ska kollas över, jag är ju på resande fot och varit det sen 6 Januari så måste se så all obligatorisk utrustning finns med i bilen annars får jag försöka låna ihop de sista av vänner som är i närheten av Särna där tävlingen går.
Ni som vill se hur det går för oss på tävlingen kan följa oss på gps klicka in på länken ovan och kolla ☺️☺️ starten går på onsdag den 6/3-2019 kl 13:00 😀 
Kram Irene “Miles of Smile”

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.