Therese Reimer Steffensen - Blog

Jag tycker mig kunna se en nystart med Calissa efter hennes oturs våg från I våras. Först en förkylning som hette duga, två gånger om dessutom. När vi tagit oss igenom det fick hon den där oturliga sparkskadan som satte stopp för hela säsongen.
Äntligen har jag fått börja rida igen och hon känns fräschare än någonsin. Nu trimmar vi på och jag har lagt upp en plan för hela hennes period från nu och fram tills vi är ute på banorna igen. Vecka 35 är målet, och det ser ljust ut. Ljusare än vad jag vågat hoppas på.

Jag avundas mig själv varje gång jag sätter foten i stigbyglen. För jag kan knappt tro att det är sant, sällan, om så ens någongång förut har en häst gjort mig så lycklig. Så hel. Må vi ha medvind, må vi ha haft vårt. Inte bara att jag ger henne tid, omvårdnad, varierad träning och kärlek i överflöd. Jag har också världens bästa fodertillskott för en optimal balans i hennes system och välmående. Jag använder mig utav NurtiBalm på hennes knän, ländrygg och skenbenet hon skadade sig på. En troligt trevlig cooling gel uppbyggd på bl.a. Arnica. Denna produkt hjälper mig att hålla hästarnas senor,leder och muskelgrupper i fin form. En välbeprövad produkt som är enkel att arbeta med och som dessutom inte stinker kemikalier..

Till ett super pris hittar du produkten i swedencares webshop!

 

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.