Plaqueoff

ÄNTLIGEN – en naturlig lösning på våra vänners största problem!
Hos många hund och kattägare finns en tro att naturen löser själv löser sitt djurs munhygien.
Bara djuret får något hårt att tugga på såsom kex,ben eller liknande. Tyvärr ser inte verkligheten ut så.
Det vanligaste problemet i hundars och katters munnar är tandsten.
Forskning har visat att redan vid två års ålder har 80% av alla hundar och 70% av alla katter någon form av tandsjukdom.

Dålig andedräkt
Orsaken till dålig andedräkt hos ditt djur kan vara plack eller tandsten och kanske så långt framskriden tandlossning att tänderna inte kan räddas.

Den onda cirkeln
Plack är ett klibbigt och tunt lager av bakterier och matrester som ständigt bildas i munnen.
Om de första mjuka beläggningar får ligga kvar kommer de så småningom att förkalkas och då bildas tandsten och där trivs bakterierna.
Gifter från bakterierna irriterar vävnadet och benet drar sig undan. Sinom tid blir fickan djupare och en ond cirkel har startat.
Nu kommer det finnas plats för mer tandsten och bakterier.
En obehandlad tand med djupa fickor kan i sin tur leda till tandlossning. Dålig tandstatus kan leda till andra sekundära infektioner.

Det finns naturlig hjälp!
En storslagen upptäckt av den internationellt kände tandläkaren och forskaren Sune Wikner i Umeå har visat sig hjälpa mot tandsten,

PlaqueOff

Före och efter använding av PlaqueOff

plack och dålig andedräkt.
Salivens sammansättning kan bidra till att stöta bort de bakterier som ger upphov till plack och tandsten.
PlaqueOff ® Animal är en internationellt patent sökt naturprodukt, som bidrar till att motverka tandsten och plack på tandytan.

Lösningen är en speciell havsalg
PlaqueOff ® Animal, innehåller naturligt växtämne som du strör på ditt djurs mat.
Via matsmältningen tas de verksamma ingredienserna upp och tillför saliven en sammansättning som gör att tandsten kan luckras upp och att nya
beläggningar inte får fäste. PlaqueOff ® Animal innehåller naturligt växtämne havsalg Algae D1070™ och är utan tillsatser av socker,
färgämnen eller konserveringsämnen. Algen är näringsrik och innehåller 12 viktiga vitaminer och 13 mineraler och spårämnen och är rik på naturligt jod.
Genom att varje dag strö PlaqueOff ® Animal på maten bidrar det till en god munhälsa.

Testat på människor först!
ProDen PlaqueOff ®, som under ett antal år har använts av tusentals människor i Sverige och flera andra länder,
är föregångaren till PlaqueOff® Animal.

På kliniska studier av människor har vi sett att tandbeläggningar minskat upp till 88% och tandstenen försvunnit helt eller
blivit mycket porös och lättare att avlägsna. De studier som har gjorts visar att resultatet märks redan efter 4 veckor och att
resultatet blir bättre vid fortsatt regelbunden användning (www.tandsten.se). För en gångs skull en produkt som först har testats på människor!