Irene Hansen - Blog

Wiiihodiii äntligen en EM på vattnet, 28 gr varmt lätt vind och fantastiskt sällskap nere på skåne wake park. Jag har inte wakeboardat på ett år och förra året blev det bara nått enstaka åk vilket jag hoppas på ska bli mer av i sommar. Grym adrenalin och glädjekick att få några vändor på vattnet, muskler i armar och ben skakade av utmattning och träningsvärken kommer vara enorm men så värt varenda sekund av smärta. Fingret som jag haft problem med, smärta/svullen och stel sen i mitten av januari tre månader efter operationen kändes av när jag åkte men nu så här dagen efter klonka det till ordentligt i två av lederna när jag gjorde mina dagliga rehabstretch övningar och verkar som lite hopklistrade saker i fingret lossnade och jag kan nu röra fingret ännu mer, såååååå in i norden happy, tänk om wakeboardandet kan göra det där sista för fingret så jag blir helt återställd ????? allt i mitt liv är inte hund även om det är en mycket stor del, jag tror på att göra det som ger en leende och pirr i kroppen, finna det som gör dig själv “lycklig”. För mig är det hundarna så klart, hundkörningen (framförallt på släde) men också den kännslan det är att stå på brädan i vattnet den är helt magisk helt obeskrivbar den ger mig en sån enorm energi. Önskar er alla, finn din egen grej följ din egen väg och lev fullt ut varje dag. Passionen glädjen i ditt liv ❤️
Kram Irene “Miles of Smile”

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.