Irene Hansen - Blog

Helgen som gått var vi och tävlade i Norråker på Bäver Open. Jag valde att köra MD 6 B, vilket innebär medeldistans med max sex hundar hundar i grupp B, vi blev ihopslagna med A och C eftersom vi var bara två B spann. A och C hundar går mycket snabbare än Malamuter så jag anade att vi skulle bli långt efter de andra men jag trodde nog inte att mina hundar skulle snitta ca 9km/h utan förvänta mig nått mellan 5-7 km/h så jag är väldigt nöjd med hundarna i spannet.
Totalt körde vi 80 km fördelat på två dagar och tiden 08:53:33, hade dom fyra unga hundarna med i spannet Minni, Guinni, Dino och Ettan men även två rutinerade Odin och Indra ❤️
Ettan vart taggad på att komma iväg även andra dagen 😂
Här finns en länk ni kan klicka på som leder till en film på spannen från första dagen, vi har nr 19 på vår nummerlapp 🙂
https://www.facebook.com/450781328625188/posts/761999257503392/

Nu laddar vi för nästa helgs tävling i Nornäs där vi kommer köra MD6 igen och denna gång är jag ensamt B spann i klassen de andra är C spann. 
Kram Irene Hansen “Miles of Smile”

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.