Therese Reimer Steffensen - Blog

Det är brådande dagar på jobbet och alltid händer det något, jag antar att det är därför jag älskar mitt jobb och finner det tillfredställande att sluta arbetsdagen kl 19 en fredag för att sedan kliva upp igen 06.00 båda dagarna på helgen.

Jag bygger upp en kundkrets genom att arbeta på Långeberga RK. För dessa fina elever som utvecklas här kommer förhoppningsvis en dag bege sig ut i ridsporten i form av en egen häst, foder ponny eller liknande. I dessa lägen tror jag många av dom finner en trygghet i att deras tränare kan finnas vid deras sida även i den utvecklingen. I skrivande stund är det just lördag och det är min tur att jobba på ridskolan. Vi har delat upp det så att jag och Amanda delar på månadens lördagar vilket innebär att vi jobbar två, och är ledig två. Jag har de lördagar när barnen har markarbete eller hoppning och Amanda ansvarar för dressyren och teorin. Ett bra upplägg som ger eleverna en röd tråd i utbildningen även om dom inte har samma tränare varje gång.

Jag har denna veckan även sålt Apollo vilket känns oerhört skönt. I eftermiddag kör jag iväg honom till hans nya familj där livet på lösdrift och en vardag som ridponny kan ta sin början. Jag är så tacksam för att han får komma till en familj som kommer kunna ha mycket glädje och nytta utav honom och jag hoppas att han får stanna hos dom ett tag.

Söndagen kommer innebära tävling för Calissas del, vi åker till GFRK och hoppar en 115 klass. Känns bra då hon gjorde så fina resultat sist vi var iväg och tävlade i varberg. Där debuterade hon 115 med ett nerslag. Eftermiddagen kommer spenderas på hotell Arken inne i göteborg, vi ska ha en fortbildning för dressyrtränaren Traudi Björling och på måndagen rider vi en clinic på Clarberges Ridklubb. Tempo,tempo jag älskar det.

Massa kramar T

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.