Irene Hansen - Blog

​Tyvärr är det lite varmt för att kunna dragträna med hundarna på ett vettigt vis, men lite bus och lek går ju fin fint.
Lite selar fram och ett däck att dra, Minni och Ettan jublade och kunde knappt bärga sig och innan allt var riktigt klart drog dom iväg i full fart, drog  med matte rakt in i träden haha. Matte hade glömt bort att Malamuter är rätt stora och starka hundar inga små knähundar precis ?

Till slut vart de lite ordning i ledet och de for iväg med däcket en bit in i trädgården, ja de gick sådär som ni ser på filmen, men vad gör  de vi hade roligt i alla fall och de är det viktigaste när man tränar valparna ?

Jag fick även börja plocka fram de som kan behövas vid valpning så det är förberett för de kan ju vara dags när som.
Man räknar normalt 63 dygn från parning men det kan ju komma innan, 58-68 dygn står det i böckerna så de gäller att ha planerat och ha allt klart ?
Våg, termometer, block och penna, handdukar, toapapper, peang, trubbig sax, plasthandskar, bomullstråd, desinfektionsmedel är lite av det som kan tänkas behövas vid valpning.

Ni kan läsa mer om Winterdream kullen på min hemsida milesofsmile.se där finns även kontaktuppgifter om du är intresserad av att köpa valp från kullen.
Vi vet ju ej hur många det blir ännu så det kan finnas någon kvar  ?

Kram Irene, “Miles of Smile”

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.