Therese Reimer Steffensen - Blog

Falsterbo, en mötesplats för alla som älskar häst och ridsport, oavsett nivå. Även om kontrasterna är påtagliga. I skrivande stund sitter jag utanför swedencares monter, tar en kopp kaffe och minglar. Jag slås utav tanken vilken bredd vi har i vår sport. Ut från Hedin läktaren strömmar mammor med sina små döttrar, lyckliga med ett nytt rosa ridspö som sticker upp ur ryggsäcken. Bakom dem kommer ett ungt par där mannen i förhållandet konkar på flickvännens shopping påsar från de mest kända varumärkena. För vissa är bara det bästa gott nog. För andra är family corner och kaninhoppningen det bästa på hela veckan. Sedan har vi avelsmänniskorna, shoppa har dom slutat med för längesedan. Shopping lusten försvann lixom med postnord för ett par veckor sedan.. Nä, de enda de vill ha är en startlista och en cigg, och kaffe. Glöm för fan inte kaffet. Det trillar också förbi en och annan festprisse, med ett par låga skor, uppvikta byxor och en piké från ett på tok för dyrt märke, redo att inta veckans alla festtillfällen.

Jag då? Jag trivs som fisken i vattnet med en något lugnare tillställning i år. Jag älskade min position förra året i pressen där jag hade hand om fotograferna. Men året som gått har tagit ut sin rätt och just nu kändes det mest rättvist mot båden kropp och knopp att avstå från pressteamet i år. Även om jag fick ett super roligt erbjudande att få jobba ihop med STV,(något jag förmodligen kommer ångra att jag tackat nej till) så står jag fast vid att hålla vad jag lovat mig själv. T A D E T L U N G T.

EM står för dörren och jag har fått ett fint erbjudande att även få synas där. Så jag har fått välja lite helt enkelt. Jag håller på att designa ett Swedencare hinder som vi skall ha med i montern under EM veckan. Föreningar och ridklubbar, håll utkik säger jag bara!!

falsterbo-horse-show

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.