Ronja Von Post - Blog

Förberedelser inför SM

Tiden börjar ticka ner och med endast 5 dagar kvar till invigningen av ponnySM 2018 i Gävle och  det är dax att ta tag i de sista förberedelserna!

Vi har bland annat börjat packa och låt mig säga att det är mycket som ska med, jag kan rekommendera en packlista ifall du ska ha med dig mycket saker någonstans!

Och med så lite tid kvar börjar träningstillfällena minska, vilket betyder att jag måste ta väl vara på dem utan att trötta ut Tic. Vi jobbar just nu endast med smådetaljer som kvalitén på traven, speciellt i ökningarna eftersom att de bedömer gångarter på ungponny.

Vi har tyvärr stött på patrull tidigare i år då Tic för endast 4 veckor sedan fick en sträckningsskada i bogen samt att han låste en nackkota, men med hjälp av veterinär och vår extremt duktiga equiterapeut så har han kommit tillbaka snabbt. Vi har haft tur att han på så kort tid har kommit tillbaka!

Jag är så tacksam för att min underbara familj ska med ner till Gävle för det är så mycket att hålla koll på och det är inget som jag skulle kunna göra själv, även glad för Tics gammal ägare kommer upp från Dalarna för att få se oss tävla ❤

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.