Charlotte Johnsson - Blog

Veckan verkar ha börjat med riktigt skitväder om man får säga så. Dessvärre verkar det hålla i sig! Inte så kul! Lite lugn idag då jag varken behöver skicka iväg några ordrar eller det kommer några leveranser.

Har tittat närmare på GPS:en som jag beställde hem till Fizzy, en av våra eminenta huskatter. Det är han som gärna är ute på låånga rundor. Ibland kommer han inte hem på en hel dag. Jag fick igång GPS:en och fäste den i hans vanliga halsband, skickade ut honom och startade appen i mobilen. Den funkade  faktiskt förvånansvärt bra. Den uppdaterade var 15:de sekund och jag kunde följa honom exakt var han var. Så himla fräckt alltså. Se bild.gps-katt

Har som sagt tagit hem produkten för utvärdering, men troligtvis kommer jag ta in det i sortimentet framöver.

För övrigt har jag kommit på ett nytt pyssel 🙂  För er som har varit på kattutställningar eller själv brukar ställa ut. Ni kanske har sett att där kan hänga olika typser av mindre ”skyltar” på burarna där det står typ ”rör ej katten” ”Don´t touch” osv osv. Detta är för att slippa eventuell smittspridning katter emellan. Till min idé. Jag kom på att jag kan börja tillverka sånna. Sagt och gjort kunde jag inte hålla mig utan var tvungen att testa direkt. Blev två stycken. Dock bara prototyper, men tanken är liknande som de på bilderna. Tror de kan bli bra, eller vad tror ni? 🙂 Även dem kommer finnas till försäljning på hemsidan sen i lite mer finslipad version och olika färger (Kattalogen.se) Så kika gärna in lite då och då. Igår fick jag även tummarna loss att lägga in lite fler showvippor. Har inte haft tid att lägga in nya på hur länge som helst. Kolla in dem här: http://www.kattalogen.se/utstallningsvippor-kattalogen-design/utfallbara-utstallningsvippor Ibland bara kommer energin flygande och då gäller det att passa på att ta vara på den! Ha en underbar dag alla katter och deras slavar 😉

//Charlotte

 

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.