Therese Reimer Steffensen - Blog

Denna veckan startas upp med full fart. Måndag och Tisdag spenderas nere på vackra Flyinge Kungsgård tillsammans med UPV gänget. Med mig har jag också Rayday ( sto 4 år efter Zaladin ) och Barbie De Lux ( Sto 3 år efter Black Coffee )

Rayday skall gå ett konditionstest idag ute på stora Galoppbanan och i morgon skall hon hoppa lite terräng för Janne Jönsson. Barbie skall bara få socialisera lite i stora ridhuset både idag och i morgon. För henne är det nog att bara befinna sig i denna speciella miljö. Resan hit gick väl, det är alltid lite speciellt att resa med nya hästar. Det gäller att se till vad dom trivs bäst med. Benskydd, åka innerst eller ytterst osv. Väl på plats har båda två tagit det hela bra, ätit druckit och gödslat. Vi har gått en promenad i den vackra miljö som Flyinge bjuder på vilket var uppskattat av båda. Rayday som har bott här nere verkar känna igen sig.

Här näst på schemat väntar doping föreläsning med Peter Kallings. Bättre informationskälla vad beträffar ämnet går väll knappast att finna.

Min Måndags kväll kommer avrundas på Lilla Torg i Malmö tillsammans med en saknad vän. Två om jag har tur.

Gör allt du vill. Vänta inte, Vänta tar så förbannat långt tid.

häst

#Pushforward @reimertherese

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.