Therese Reimer Steffensen - Blog

Hej alla Madebyswedencare läsare!
Jag är utslagen idag, vaknade med ont i rygg, nacke och tjock i halsen. Så allt de där jag skulle gjort har helt enkelt fått stå tillbaka.
Det är dagar som dessa jag är extra tacksam över att ha personer runt omkring mig som backar upp. Både mamma och Michelle har ordnat med stallet nere på Oskarsberg så jag har kunnat vara hemma och kurera mig.
På Lördag är det dags för Rayday att göra sitt unghästtest.

Hon är fyra år och kommer visas hopp under ryttare för godkänt. Hon är av fin modell och hoppar med trevlig teknik. Hennes största problem har varit att hon sprungit emot hindren, vilket vi verkligen jobbat med och nu för tiden gör hon det mera sällan.
Jag har jobbat med mycket markbommar framför men även efter, för att få henne att vänta på avsprångspunkten och även hoppa rundare språng.

Barbie kommer gå sitt unghästtest på Söndag och kommer visas enligt treåringarnas riktlinjer. Imorgon torsdag löshoppar vi sista gången inför Söndag. Hon kommer löshoppa för godkänt. Jag tror och hoppas att hon kommer få poäng som gör henne rättvis och att domarna inte enbart ser att hon är liten.
Även om hon är liten har hon en tilltalande typ med vackert huvud och korrekta ben. Hennes största svaghet är galoppen som för dagen är något markbunden och inte speciellt vägvinnande. Dock blir den bättre under ryttare och vad beträffar ridprovet ser jag fram emot att visa denna ambitiösa lilla häst under ryttare.

Vänta inte, gör allt du vill.
#pushforward
Puss T

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.