Therese Reimer Steffensen - Blog

Hej! Varmt välkommen till min blogg här på MadebyswedenCare. Här kommer ni kunna följa min vardag och jag hoppas ni kommer trivas Lika gott som mig.

I skrivande stund sitter jag på veterinär klink Florian L. Det är brådskande dagar med många bollar i luften. Mitt liv och mitt arbete med hästarna avspeglar verkligen mig själv som person, det ska vara tempo och alltid något att göra. Då trivs jag som bäst. För dagen är det min egen häst Calissa som är på besök här hos veterinären. Vi utreder en sparkskada och gör en vet Chek, en liten summering och tankar kring detta kommer jag dela med mig av senare i veckan.

I övrigt har jag en spännande månad framför mig då unghästtesterna står för dörren. Ett gammalt samarbete är under uppstart och där emellan fortgår arbetet med övriga hästar. Jag tror på planering och struktur i mitt vardagliga arbete, varje söndag sätter jag mig ner och utvärderar veckan som gått, hästarnas utvecklings kurva och hälsostatus. Det är så många faktorer som spelar in för att vi ska få hållbara sunda hästar in i sporten. Ett konkret och kärleksfullt arbete som både kräver tid och eftertanke.

Ta hand om er där ute och håll utkik efter nästa inlägg, det kommer bjudas på Calissas status efter veterinär besök och paketöppning!

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.