Therese Reimer Steffensen - Blog

Hejsan mina vänner
Ojoj vad dagarna pinnar på och jag själv pinnar efter. Det är svårt de där när man sätter upp ett eget tempo. Konsten att kunna hålla samma jämna höga tempo. Jag kör mer all in i 4 dagar och sedan är jag helt slut på den femte dagen.

Jag har i alla fall kört iväg en hinderleverans och fler är på väg. Vecka 26 står vi som sponsorer till meetinget nere i Björbäck och fram tills då har vi en hel del mindre leveranser som ska iväg. Har också en liten bucketlist att ta mig igenom  gällande hinderparken. En del saker är under utveckling och omändring. Allt för att uppnå mål, bli bättre och ta sig framåt.

Hinderparken har varit rullande sedan 2012 och jag hoppas på många fler roliga år. Det hela började med att min morfar byggde en hinderpark till mig och när resultatet stod klart var valet enkelt – självklart skulle vi göra en verksamhet utav det. Han la mycket av sin tid på Hinderparken, min älskade morfar. Även om han inte kan ta del utav våra framtida framgångar så vet jag att han sitter på min axel, stryker mitt hår och kallar mig för ”Morfars älsklings docka”. 2016 avled morfar hastigt i cancer. Kanske just därför känns det extra viktigt att fortsätta och utveckla verksamheten. För han arbetade så gott han kunde in i det sista. Morfars Hinderpark står idag bakom kampen mot cancer, för sjukdomen tog inte bara bort grunden i vårt företag, den tog som för så många andra bort något av det mest älskvärda i livet. En familjemedlem.

Jag älskar att måla, att skapa och att arbeta med händerna. Jag är en person som är praktiskt lagd och har alltid haft enkelt för att skapa saker och ting. Dessutom är hinderparken ett roligt komplemet till alla timmar i sadeln. För dagen är det bara jag och min mamma som jobbar med hinderparken men jag har som mål att 2018 kunna få in annan arbetskraft. Fram tillsdess jobbar vi vidare i lugn och ro, utvecklar sortimentet och strukturerar upp.

@TRSEquestrian

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.