Therese Reimer Steffensen - Blog

Hej vänner, jag är lyckligt lottad. För om man nu ändå ska ha en häst som ska va konvalescent i två månader ish, ( ish – för er äldre generationen: så betyder det ”ungefär” ) så är det ju ett ypperligt tillfälle att hela processen sker under sommarhalvåret. I alla fall om man som i mitt fall får ha häststackaren ute i en liten straff ruta.

Min mamma är numera expert på att bygga, bygga om och förflytta sjukhagar. Även om calissa förvisso inte är super nöjd med tillvaron så går dagarna ändå framåt i den där lilla hagen, för den är full av gräs. Vilket i sin tur då får den ”lilla” hästen att gå nöjt med huvudet sänkt och beta dagarna i ända. Dessutom får hon behålla hullet sitt även om musklerna försvinner.

I boxen och vid hantering har hon dock varit ett monster, orolig och otålig. Efter att jag började ge henne AnxiKalm har hon lugnat ner sig avseende värt. Hela hennes sinnesstämning är helt annorlunda. Hon är lugnare i blicken, och tillfreds i sin box.

Denna vecka är det mycket som händer. För er som inte visste så driver jag förutom Trs equestrian även Morfars Hinderpark. Ett familjeföretag där vi tillverkar Hindermaterial i trä. Så största delen utav denna onsdagen har spenderats uppe i Hinderparken där jag har monterat hinderstöd. Ett otroligt roligt jobb där jag får utlopp för min estetiska ådra. I slutet av veckan kör jag ut hinder till kunder. Gör som dom, hoppa med Morfars Hinderpark!

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.