Therese Reimer Steffensen - Blog

Godmorgon!
Måndag morgon i skrivande stund och det är snart dax att sätta igång denna veckan. Men först en liten resumé utav helgen:

Rayday har gjort två starter i Jönköping med en bedömnings klass för 4 åringar. I 90 cm klassen hoppade hon hem en fin nolla och i 1m klassen var hon felfri fram till kombinationen där hon hoppade väldigt stort och spänt på A hindret, vilket gjorde att hon inte vågade hoppa ut. Lite synd att modet svek henne men det är sådant som händer. Klappade om henne, hoppade hinder nr 1 och valde att utgå. Hon är en såpass klok individ och skulle aldrig stanna om hon verkligen inte blev rädd. Hon har hela livet framför sig och jag är otroligt nöjd över hennes första tid på tävlingsbanan. Hon har hoppat 3 av 6 nollor, två st rundor med ett nerslag och så denna rundan där vi utgick. Nu väntas två veckors vila för hennes del och där efter gör vi upp en liten plan för hur vintern ska se ut.

Veckan bjuder inte på så mycket mer än långa arbetsdagar och många timmar i sadeln. Jag jobbar på Långeberga idag och på tisdag samt lördag. Där emellan är det största prio på mina egna hästar och elever. På Söndag fyller jag 25 år, och det ska tydligen också hinnas med.

Må gott!

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.