Therese Reimer Steffensen - Blog

Hej mina vänner, jag är ledsen för en tids frånvaro. Det har varit otroligt mycket att stå i de senaste veckorna och jag har helt enkelt fått välja.
Jag hoppas att ni kanske kikat in på min privata blogg, i så fall har ni ju haft lite koll på vad som hänt och inte.

För det första har min 50% tjänst på Långeberga ridklubb startat och där befinner jag mig måndag, tisdag samt två lördagar i månad. Ett otroligt givande arbete där jag får träffa många underbara barn och ungdomar varje vecka. I huvudsak håller jag i hoppning och markarbetes grupperna men har givetvis en del vanlig ridning också. I verksamheten har vi 13 ponnyer som alla passar väl in i verksamheten.

Calissa har fått börja ridas som vanligt och vi har även fått börja hoppa. Detta innebär att jag har haft med henne ner till Skåne på våran sista UPV träff. Även Rayday följde med dit ner och båda två har gjort ett helt underbart arbete. Rayday överraskade verkligen på hoppträningen för Maria, och jag fick hjälp att hitta en jämn rytm hela vägen fram till hindren. Calissa fick kämpa på rätt bra både på hoppningen och dressyren. Hon gjorde det bra men jag fick mig en liten Aha upplevelse och det är verkligen dags att sätta fart på henne nu.

Vi har också avverkat en vecka på EM i Göteborg där swedencare hade en super fin monter och givetvis var jag på plats ett par utav dagarna. Vi hade med oss swedencare hindret med ner och jag hoppas ni går in och tävlar för eran chans att vinna detta spektakulära hinder! Tävlingen finner ni här

Tiden på mässan var fantastisk, underbara människor att arbeta med och fantastiska kunder kom till vår monter. Jag fick fyllt på mitt Swedencare förråd och min absoluta nya favorit heter Nutri Balm. Är du nyfiken på vad det är och varför? Då hoppas jag vi möts igen i mitt nästa inlägg här på madebyswedencare

Puss och Kram!

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.