Charlotte Johnsson - Blog

Hej alla cat lovers!
Först vill jag be om ursäkt. Jag tror nämligen att jag har haft tillfälligt hjärnstopp och glömt blogga en dag! Det skall inte upprepas igen! 🙂
Vi haft haft slutspurt på Kattalogen med fri frakt och fina erbjudanden och det har exploderat nu den sista veckan med inkomande ordrar och har med det sagt fått arbeta i stort sätt hela tiden. Men det är bra. Man skall inte klaga! Härligt att det rullar på! Mer kattsaker åt alla katter och deras slavar!

Nu på lördag skall vi åka till Pannkaksladan i Höganäs. För sjunde året i rad arrangerar de djurens dag. Där kommer vara en massa aktiviteter hela dagen såsom riddarspel, westernridning, agility med Höganäs brukshundsklubb, kaninhoppning, ponnyridning och massor med andra roliga aktiviteter. Men så skall även föreningen Sydkatten vara på plats. Jag kommer ta med Iriz som är en Maine coon, och sen kommer några andra medlemmar ta med sina katter som är andra raser. Bland annat kommer Helig Birma, Ragdoll och Sphynx finnas på plats och sist men inte minst så kan man käka massor av pannkakor där uppe 🙂 Bor ni i Skåne eller har vägarna förbi så kan jag rekommendera denna dagen. Alltså nu på lördag kl 11-16. Återkommer med bilder i nästa vecka 🙂  www.pannkaksladan.se

För övrigt så har jag äntligen köpt mig en hundfön till Iriz. Har velat ha en sån fön hur länge som helst nu. Dock är de väldigt dyra. När jag fönar Iriz efter ett bad och inför en kattutställning så tar det alltså mig TVÅ TIMMAR att få katten torr. Den har ett helt annat lufttryck, mycket kraftigare. Varken kul för mig eller Iriz att sitta och blåsa i två timmar. Nu kan jag mer än halvera torktiden. WinWin 🙂 Ska testa den inför nästa utställning i Gislaved nu i Juni.

På återseende

//Charlotte

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.