Irene Hansen - Blog

Nu har det gått en vecka sedan Winterdream kullen föddes alla sex valparna och mamma Louve mår bra. De växer till sig fin fint och har idag vägt dem och de väger nästan de dubbla sen födslen. Snart har de växt i sina fina halsband dom fått från Agria.

Jag får vara lite försiktig med vägandet och så då mamma Louve klart blir orolig när man stör i valplådan och plockar valparna från henne, så jag väger inte varje dag men passa på idag när jag ändå skulle ta lite foto till bloggen och till min hemsida.
Är ni nyfikna på var kull namnet Winterdream kommer ifrån? Jag har en tanke bakom både detta kullnamnet och det på den förra kullen, gå in på min hemsida http://www.milesofsmile.se/ och läs om förra kullnamnet. Detta namn Winterdream är en kombination av de två föräldrarnas namn, tiken Louve kommer från en kennel som heter WINTERVARGARS och då tog jag så klart winter härifrån, passande på slädhundar 😉
Hanen Diesel har ordet DREAMTEAM i sitt registrerade namn och då tog jag dream där i från för vi har stora drömmar gällande valpisarna och framtiden 😊

Så alla valparna kommer heta Miles Of Smile Winterdream …….. och så något kort till som är unikt för varje valp. Namnet med mellanslag får vara 35 bokstäver långt så 8 bokstäver kvar till de unika namnet på varje valp.

Kram från valplådan “Miles of Smile”

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.