Irene Hansen - Blog

så nöjd fått städat ur valplådan och storstädat huset, även fått städat ordentligt ute på verandan. Utom hyllan som står där det får bli nästa gång jag får städ ryck haha 😝 Har även klippt klor på alla hundar blir en del närmare bestämt 36 tassar och så några små valp tassar på det, gör det ca 1 ggr i veckan. Så har jag fått en inne hund till, Bitch har nämligen börjat löpa hon med. Odin är lite ledsen då han nu får vara själv i sin hundgård men Minni är förhoppningsvis strax klar med sitt löp så då får Odin sällskap igen. Så nu får de bli Bitch och Minni som paras ihop på promenaderna och de har gått fin fint 😊


Valparna har också varit ute på små promenader i skogen, hoppa omkring bland mossa, stubbar, stenar och grenar det gillade dom skarpt. Valparna har också börjat få träffa på de andra i flocken mer och mer, valparna är ännu jätte skeptiska men Minni som dom träffat på flera gånger nu har dom börjat så smått att leka med.

Vi har haft besökare för att titta på valparna nästan varje dag denna veckan, även de två pojkarna som kommer varje sommar för att besöka någon äldre släkting som bor i närheten har varit här flera gånger denna veckan. Det är jätte kul när dom kommer in för att klappa och leka med hundarna, barn är något jag väldigt gärna skulle velat haft själv.

Kram Irene “Miles of Smile”

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.