fbp

Irene Hansen - Blog

Allt var klappat och klart, bokat och planerat ända tills någon vecka innan jag skulle dra iväg på min långa vintersemester. Några veckor innan vart allt, typ hela planen och allt inbokat, havererat pga att den person jag bokat med visade sig vara någon helt annan än bra. En hemsk människa som betett sig fruktansvärt mot mig, en människa som försökte kontrollera mig, manipulera mig och psyka mig. Som tur var är jag stark och direkt jag blev varse detta illa beteendet så vände jag i dörren och drog därifrån snabbare än blixten⚡⚡

Så där stod jag och hade inget boende, ingen plan, och ingen aning om hur faaan…….

Men i hundvärlden finns det fantastiska människor och på nån vecka med många chat- och smskonversationer med hundfolk här och där så fick jag till en plan och ordnat boende för de första veckorna av vår lååånga semester. Bunkris, Norråker, Nornäs, Gäddede, Järpen, Åre, Norge, Häggnäset, Turkiet , Särna, Lermon mm är några av de orter, byar och länder jag nu på min 2,5 månaders resa besökt. Jag är evigt tacksam till de fina människor jag mött och enormt överväldigad och lyckligt lottad att få sådan fin hjälp av er och bli inbjuden att få bo i era hem. Underbara människor, ni vet själva vem ni är ❤️

Inte nog med detta så har jag nu även funnit det som vart målet med min resa, ett nytt hem för mig och mina fina malamuter i närheten av vatten, skog och fjäll = fin natur. Precis någon dag innan POLARDISTANS hittade jag mig ett hus/gård att hyra förmånligt så jag chansade att följa mitt hjärta, min passion och min stora dröm. Efter polardistans provbodde jag några dagar, stortrivdes här, så jag bestämde mig. Jag flyttade in permanent och sa upp mig från mitt jobb. Så nu bor jag 1333 km norrut från mitt hem i Skånelandet. Ännu är min semester ej slut och jag och hundarna har inte varit hem om i Skåne sen 9 januari, men vi klarar oss ett tag till med en resväska, sovsäck, släde och fantastiska turer ut från min nya gårdsplan i Jämtland. Vi drar neråt om ett litet tag för att packa ihop och få upp allt från min stuga i Skåne till gården här i Lermon utanför Gäddede i Jämtland.

Ett äventyr och en livsförändring som jag och hundarna ser fram emot med kärlek, lycka och glädje ❤️🌺🏵️🌹

Kram Irene “Miles of Smile”

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.