Therese Reimer Steffensen - Blog

“Klockan är 21.20 och jag har slängt mig pladask på mage i sängen. Det har varit en lång dag och när jag i morse vaknade bredvid honom jag håller extra kärt ville jag helst ligga kvar och snooza. Men nej, en fullspäckad dag stod på vänt.

När klockan var runt halv sju rullade vi in på Björbäcks ryttarförenings fina anläggning. Morfars Hinderpark står som sponsorer för lördagens 135 klass vilket är super roligt. En hel del roliga ryttare är anmälda till helgens tävlingar, jag kommer sitta på första parkett och analysera. Jag kommer själv rida tre mindre klasser på ett nio årigt sto som jag tidigare ridit 120 klasser på. Tyvärr kastade hon sitt foster förra året och nu ska vi helt enkelt se om hon är mogen att slussas ut på tävlingsbanan igen. För det är ett sto med stor personlighet och egen vilja, och  emellanåt har hon helt enkelt inte fixat att tävla. Hon hoppar hus, och som 3åring visade jag henne tillsammans med ägaren på årgångs testets final i Flyinge. Hennes lilla huvud han också hoppa iväg ibland och hon lägger fokus på annat än sin uppgift. Vi får väll se om hennes lilla sabbatsår har gjort henne till en mognare individ.

Känns skönt att ha installerat henne kvällen innan tävling. Jag har trimmat lite i ridhuset och ridit en sväng runt anläggningen. Vi har tre stater framför oss denna helgen, och jag tror jag vidtagit alla åtgärder för att hon ska ha en så bra förberedelse som möjligt! Önska oss lycka till. ”

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.