Irene Hansen - Blog

Kära läsare ni har kanske saknat mina inlägg så kommer med en lite enkel berättelse om varför jag inte kunnat skriva på ett tag.

Jag var med om en för mig ganska traumatisk upplevelse som i sin tur gjorde att jag hamnade på operationsbordet med ett infekterat sår som behövde fixas till.

Legat inlaggd på sjukhus med stark morfinliknande medicinering för smärtan efter operationen, som i sin tur gjorde att jag hamna i en psykos när jag inte fick medicinen mer och var mycket påverkad med självmordstankar mm i över en vecka efter medicineringen slutat.

Infektionen är nu borta och dom ytliga såren har läkt, jag jobbar nu hårt på att såren innuti skall läka med både dom fysiska och psykiska. Jag har inte kunnat träna mina hundar alls så vet inte hur min kommande vintersäsong blir men ska försöka komma igång och i alla fall ta mig till start om de är möjligt. Det kommer inte synas på utsidan men jag är starkt påverkad på insidan och kommer vara lång tid framöver.

Skulle vilja rikta ett stort tack och överösa handkirurgen i malmö med massor av beröm och all kärlek som finns för vad dom ställt upp och gjort för mig ❤️ Operationsläkare, sjuksköterskor, narkosläkare, vårdpersonal, sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator ni ska veta ni är guld ?✌️  värda och ni gör ett fantastisk arbete ❤️

Även ett stort tack till de vänner som ställt upp för mig utan er hade jag inte klarat detta ? och till alla er som hört av och frågat hur det gått och visat er omtanke ❤️

Jag hoppas kunna orka med att dela med mig av mitt och hundarnas liv i fortsättningen hoppas ni kan ha tålamod med att det kanske inte blir lika intensivt som innan.

Kram irene “Miles of Smile”

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.