Charlotte Johnsson - Blog

Hej alla.

Nu har vi just kommit hem från Dackekattens utställning i Gislaved. Vi körde upp redan på fredagkvällen.
Vi bodde i Iriz uppfödares husvagn som låg precis intill Gislarinken där utställningen hölls. Himla nära och smidigt. Klockan 07.00 var vi på plats för inchekning och veterinärskontroll. Vi kom in och hittade vår bur rad och bur. Klädde dessa och kollade upp vilka domare vi skulle ha. Märkte ganska snabbt att BinBin House cat inte alls var på humör. Tog ut henne och hon morrade och väste och jag beslutade att ABS:a henne (ej närvarande) vilket betyder att jag strök henne från utställningen. Ta upp en katt som visar dessa tendenser är inte värt att ta upp hos domaren. Dels vill katten inte, dessutom kan den råka skada ägaren, domare, assistenten eller sig själv. Det är absolut inte alla katter som gillar utställningarm, det måste man respektera.

Detta var BinBins sista utställning. Hon får va hemma med de andra huskatterna hädanefter i hemmets lugna vrå istället. För Iriz gick det superbra båda dagarna. Hon fick kanonfina bedömningar. Hon fick sitt näst sista certifikat på lördagen och sitt sista certifikat för att uppnå Grand Internationell Premier 🙂 Mycket stolt matte kan jag tillägga! Nu siktar vi emot att uppnå Supreme Premier. Ju högre upp man kommer desto svårare är det och ju högre krav är där samt svårare motstånd med massa andra supersnygga missar! Efter en hel helgs kattutställning är man ganska trött. Mycket liv och rörelse. Man är verkligen igång hela dagen. Nu blir det packa upp alla väskor, trimbord, tvätta burklädsel sen lär man väl somna sittandes i soffan. Men det är såå kul med kattutställning. Längtar redan till nästa som är i Halmstad i augusti.

Hoppas ni alla haft en lika underbar helg som vi 🙂

katt-i-bil kattutställning-gislaved-bedömning maine-coone-utställning-i-gislaved katt-pris-utställning-grand-premeier bedömning-kattutställning mjauw-katt

=^..^=

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.