Charlotte Johnsson - Blog

Idag är vi slöa, både människor och katter i detta hus. Var iväg och köpte en plaskbalja, (egentligen för barn) till katterna innan idag.

Iriz är ju helgalen i vatten. Hon älskar att plaska och kan hålla på hur länge som helst. Även BinBin house cat tyckte det var spännande och vågade doppa tassarna ett par gånger:) Dock fick hon inte gå för nära med risk att få en tass i huvudet av Iriz. Iriz är husets drottning och hon visar mycket tydligt att det är hon som bestämmer, över alla katterna här hemma! Hon är en riktig primadonna och säger till så fort det inte passar damen! Så idag var det ju ”hennes” pool och hennes fiskar (trodde hon)

Idag blev även mitt lilla hemmabygge av klöspelaren klar. Blev rätt nöjd med den faktiskt. Har dock tänkt tanken att bygga på ännu en kabelvinda fast lite mindre variant ovanpå. Ska försöka få tag på en sån. Vi har även sågat ner halva trädgården känns det som. Min kära sambo gick loss med häcksaxen och kapade nästan halva häcken framför kattgården. Nu kan missarna se ut över tomten! 🙂

Nu blir det soffläge för oss här hemma. Efter en hel dag i solen är man trött. Dock har en viss dam lagt sig på bordet. Svalt och skönt på glasskivan. Vågar man flytta henne måntro!?

katt-ivägen-ligger-på-bordet

Jag är väl inte ivägen här matte? 😀

maine-coon-badar

katter-som-badar

Både kul och svalkande för katterna

häck-klippning-motorsåg

Häcksaxen i högsta hugg 🙂

klospelare-katt

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.