Charlotte Johnsson - Blog

Då var det fredag! Och äntligen dags för en hel helg med katter 🙂 Har inte hunnit förbereda ett dugg, men det är så typiskt mig. Tänker varenda gång att ”nästa gång skall jag packa i god tid innan och slippa stressa” Blir alltid samma visa. Sen har jag även två katter att bada. BinBin housecat går snabbt. Bara schampo och en klick balsam, skölja, självtorka, sen klart! Värre med Iriz, det tar i runda svängar 3 timmar. Dock skall det bli väldigt intressant att testa den nya hårfönen nu. Hoppas att hon torkar snabbt! På söndag kan hon nämligen bli Grand internationel Premier, som är näst högsta titlen en katt kan få. Tror jag nämnde det i förra inlägget, och då är det viktigt att pälsen är PERFEKT! På den biten tummar jag aldrig. Just pälsprepareringen är det enda man kan påverka själv. Resten är upp till domarna helt enkelt! För övrigt är jag lite slö, och matt. Kommer inte riktigt igång om dagarna känns det som. Kanske behöver man semester?! Det värsta är att det blir det inte någon. Som egenföretagare är det absolut inte en självklarhet.

Måste visa er mitt nya pyssel 🙂 Jag har nu börjat göra små rosetter med glittrig text på. Dessa kan man sätta på utställningsburen. Man kan till exempel ha kattens ras, rör ej, namn med mera. Fick idén på någon utställning jag var på för ett tag sedan och tänkte att man kunde göra något liknande, fast finare än vad de hade! Sen har jag även gjort ett hänge, också som man kan hänga på kattens bur. Detta är en beställning till en som ville ha ett ljusblått, kort hänge med hennes katts namn Blueberry. Superkul att göra dessa hängen. Jag brukar passa på så fort jag får nån timme till övers.

Nä, nu måste jag ta tag i packning och bad av katter. Jag uppdaterar er på söndag hur det har gått för Iriz 🙂 Ha en underbar fredag alla kattvänner =^..^=

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.