Charlotte Johnsson - Blog

Hej!

Vad kul att du kikade in här!
Kan hoppas att du är här av samma anledning som jag är. Att du älskar katter!
I denna blogg kommer jag dela av mig av mitt fantastiska kattliv och faktisk en stor del av mitt arbete som egenföretagare där jag driver min kattbutik kattalogen sedan ett år tillbaka. Jag bor med mina fyra katter, tänkte presentera dem lite i korthet. Och såklart inte att förglömma, jag har en sambo också, Robin heter han!

Teezer

hemlös katt
En f.d hemlös herre (huskatt) på ca 10 år nu , som dök upp i den kallaste vintern 2010 hos mina föräldrar, mager och bara skinn och ben. Då de inte kunde ta hand om honom så fick han flytta in till mig. Han är en riktig gosebjörn som gärna är där man är.

Fizzy

huskatt
En försynt och supersnäll huskatt på 5 år. Springer helst ute och hittar på bus och kommer in om för lite mat eller en catnap

Iriz

Mainecoone
Helvit Maine coon tjej på 1,5 år. En stor bastant dam på 6,1 kilo som har en stark vilja. Hörs och syns mycket om man säger så! 😀 Åker runt en hel del på kattutställingar med henne. Så ni lär få se mycket vitt fluff i flödet!Spinny (Bib-Bin) – Vår yngsta huligan på snart 1 år. Förra sommaren hittades

Spinny

kattunge
Spinny (Bib-Bin) – Vår yngsta huligan på snart 1 år. Förra sommaren hittades Spinny och hennes tre kullsyskon svårt medtagna av våran granne, troligtvis övergivna. Hon lämnade över dem till mig och vi tog hand om kullen till de var redo för nya hem. Jag hade från början sagt att vi INTE skulle behålla någon kattunge, men min sambo Robin blev nerkärad i den minsta kattungen som då var Spinny. Hon har även fått följa med Iriz på lite kattutställningar. Förutom att gosa och mysa massor med alla mina pälsbarn om dagarna så arbetar jag även med just kattprodukter. Katterna får ofta ställa upp som testkatter och utvärdera nya och befintliga produkter. Detta kommer jag ochskå att skriva en del om i bloggen. Sen fotograferar väldigt mycket också! Hela min mobiltelefon är fylld av kattbilder. Är det bara jag som är så mån tro? 😛 Fotograferar mycket med mobilkameran men även med systemkameran. Är långt ifrån något proffs men ibland får man till det.

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.