Charlotte Johnsson - Blog

Tjena!
Full rulle. Tur det är kasst väder, annars hade jag haft ångest. Enda lediga tiden på dygnet nu är tiden då man sover. Som nämnt innan, den mesta vakna tiden just nu kretsar kring jobb. Dvs katter, eller kattgrejor vilket inte är fy skam ändå 🙂 Mycket nytt sortiment som inkommit och en hel del som skall utgå. Lagret är dynamiskt och man får hela tiden anpassa sig utefter vad missarna och deras slavar (ägare) vill ha 🙂 Just nu sitter jag och ser över möjligheterna att ta in ett nytt pälsvårdsmärke på hemsidan. Vilket kan jag inte berätta än då det inte är klart än, men jag hoppas att jag kan ta in produkterna inom kort. Fördelen är när man ställer ut katter själv att man ser och hör vad kattägarna söker. Gäller att hela tiden vara lyhörd och gärna ligga före om man kan.

Idag fick jag hem en ny leverans av naturleksaker till katt. Allt från kaninöron, kaninsvansar, rävsvansar, kanintassar osv osv. Naturleksaker är något av det bästa man kan ge sin katt om ni frågar mig. Alla våra naturleksaker köps in från Danmark där man följer gällande regler enligt djurskyddslagen. Inga djur har blivit uppfödda för detta ändamål utan samtliga pälsar kommer från avverkningsområden för att kunna upprätthålla den naturliga balansen gällande djurarter inom ett ett visst område. Har du inte testat naturleksaker till din katt eller dina katter innan så rekommenderar jag dig att testa! Din katt kommer ÄLSKA det! Kolla på filmen under, där visar jag Iriz som leker med en naturleksak. Hon bara älskar det!

Har även suttit och tillverkat en hel del vippor. Många som beställt på sista tiden vilket är skoj. Senaste jag gjorde är utfällbar med kaninpäls. Återigen, katterna blir som galna! Blev himla fin med ett hjärta i mitten på vippan. Detta är en specialbeställning till en väns katter.

Imorgon tänkte jag ta en tripp hem till Iriz uppfödare, försöka jobba på så mycket jag kan under morgonen och förmiddagen. Ibland behöver man bara komma hemifrån. Går man hemma konstant blir det tyvärr så att man går och jobbar hela tiden, om inte fysiskt så i huvudet. På onsdag och torsdag skall jag hoppa in på mitt extrajobb på Hemköp i Malmö. Komma ut och träffa lite människor emellanåt så man inte blir helt isolerad 🙂 På återhörande i veckan! =^..^=

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.