Charlotte Johnsson - Blog

Hej igen!

Nu verkar det äntligen som om värmen har kommit för att stanna. Iallafall här nere i Skåne. Hela helgen har ju i stort sätt haft kanonväder även om man inte fått ta direkt del av det. I söndags efter utställningen var det fortfarande soligt och ganska varmt, gissa om två damer älskade att få komma ut i kattgården och njuta! Blev till och med käka ute för dem. De var pigga och glada efter helgen till skillnad från jag själv som var mer död än levande 🙂

mainecoon

Iriz njuter i gräset.

busig-katt

Spinny var nog gladast att komma hem.

Imorgon blir det en tur hem till mina fantastiska uppfödare där jag köpte Iriz. Helt underbara människor som jag verkligen fått en fantastisk kontakt med. Det är tack vare dem jag tog steget att starta egen kattbutik. De har lärt mig så otroligt mycket. Utan dem hade jag aldrig vågat ställa ut Iriz till exempel, de är mina främsta mentorer när det kommer till katterna. Vet inte hur många gånger jag skrivit och hört av mig när jag undrat något om Iriz eller de andra katterna och de har alltid varit där för mig. Är verkligen guld värt med den kontakten hos en uppfödare. Känner mig evigt tacksam och kommer alltid göra så mycket jag kan i gengäld för dem. Nästa maine coon katt kommer utan tvekan bli från samma uppfödare.

Övrigt i veckan är det mest arbete som gäller. Pö lördag skall jag på uppfödarkurs. Min kattklubb Sydkatten anordnar dessa kurser vid 4 tillfällen per år där man delar upp det i kurs 1-4. Jag har redan gått kurs 1 och 4 och nu blir det nr 3 som handlar om kattförlossningar. Mycket spännande! Återkommer när jag varit där.

utställning-katt

Måste bara dela med mig av denna underbara bilden från helgen. Denna domaren är min absoluta favorit. Han har ett otroligt handlag med katterna. Yan Rocha Folch från Frankrike.

Och tänkte på det angående kattutställningar. Iriz har även en egen Youtubekanal där jag lägger upp bedömingar från våra utställningar. Om du vill se hur det kan se ut och låta så spana in här: Iriz youtubekanal

kalm-aid

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.