Irene Hansen - Blog

Härliga em/kvällar nu hemma, allt är grönt och  småfåglarna kvittrar. Även de små fågelbebisarna som kläckts i den lilla holken i tallen kvittrar för fullt. En kopp te och chokladmuffins ute på verandan och malamuterna busandes på tomten så njuter man fullt ut ?

Är i full gång med att planera sommar, höst och framförallt vinter äventyren för mig och hela pälsflocken. Just nu är det lite lugnt då nästan alla har fällt sina pälsar så inte kul att komma med på utställning precis. Men vi hoppas på att ullen kommer snart så dom får visa sig i vänstervarnet igen. Får strax ny leverans av Omaga Aid så pälsar och trampdynor blir i fin fint skick ?

Jag går en kurs i personlig ledarskap genom jobb och jag ska snart på en föreläsning i inspiration och motivation, den ser jag fram emot då dessa två saker är sådant jag kan använda mig av även i hunderinördandet på utställning och dragtävling/meritering. Det är även snart dags för en årlig genomgång av hundarnas kroppar av en fysiotetapeft, checka av så muskler och annat mår som de ska på hundarna. Jag kommer så klart rapportera hur de hela går med både text och bild kanske få till en film med ?

Kram Irene “Miles of Smile”

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.