Irene Hansen - Blog

Paket och miljöträning

I lördags var de dags att hämta mitt paket med prover från MadeBySwedenCare och en jättesnygg tröja. Så det fick bli två flugor i en smäll, Minni fick hänga med in till byn och få lite miljöträning på samma gång ?
Alaskan malamute
Minni är en av de valpar jag behöll från min första kull och vi bor ute i ett skogs område så de behövs komma in och träna på att möta lastbilar, motorcyklar, hundar, brevlådor, människor, statyer ja allt möjligt man kan möta på i en stadsmiljö.
Delvis för att se och lära sig hur varje individ i flocken beter sig när dem möter okända obehagliga ting och dels för att vänja varje individ i flocken vid olika saker. Allt var lite obehagligt men Minni var inte så svår att övertala, dock var svansen nere, indragen mellan benen hela vägen tills vi kom ca 30 m från bilen då for svansen upp och hon sprang till bilen, ett tryggt och känt ställe för henne så klart.
Miljöträning-hundblogg
 Vi var även inom en vän i byn och knackade på fick godis och lite vatten, luktade på lite tulpaner och kollade in när reklamutdelaren stoppa reklam i brevlådan, lite konstigt men helt ok enl Minni.
Väl hemma igen fick jag kollat igenom alla prover jag fått och testat Easy Pill, smart grej och mycket lättare att ge Spike sin penicillin nu som han får pga en inflammation i en led. Bara att trycka in tabletten i Easy pill massan och ge till Spike mmmmm mums mums som godis nästan!
Easypill
På återseende Irene, Miles Of Smile ?

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.