Therese Reimer Steffensen - Blog

Förra veckan fick jag en gammal bekantskap tillbaks till stallet. ”Lillan” är ett sto född 08 e: Santacruz VDL ue. Alexon D. Jag har haft ett nära samarbete med Anneli som är ägare till Lillan sedan många år tillbaka. Tillsammans visade jag och Anneli henne på 3 årstestet där det bar av hela vägen fram till final i Flyinge och toppbetyg som gav henne rikssto priset. Därefter har jag i omgångar haft Lillan hos mig och ridit upp till 120 hoppning på henne. Hon var även med mig ner till Flyinge under min skoltid där.

Det är ett mycket speciellt sto och det gäller att ha henne på sin sida, passar det inte henne så passar det inte helt enkelt.
Hon har lätt att gå upp i upplösningstillstånd när hon har mycket hästar omkring sig och tappar ibland fokus. Därför provade Anneli att förra året betäcka henne i hopp om att hon skulle mogna lite i huvudet. Tyvärr kastade Lillan fostret, och nu är hon helt enkelt på väg tillbaka som ridhäst igen. Jag har fått en bra känsla med henne de första dagarna nu som gått. Vi får se, kanske har detta året gjort sitt ändå. Hon är av bra modell och passar mig väldigt bra storleksmässigt. Galoppen är i grunden väldigt bra och hennes hoppteknik har alltid varit väldigt väl. Framför oss nu har vi ett arbete med kondition, lösjordhet och gymnastik framför oss. Mitt självklara val var att börja utfodra henne med AnxiKalm då jag har den bestämda uppfattningen att denna produkt haft god effekt på Calissa och hoppas nu att den även kan hjälpa Lillan.

Må bäst. @TRSEquestrian

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.