Ronja Von Post - Blog

Jag har under de senaste två åren ridit nästan uteslutande för två tränare.  För mig har dessa två betytt otroligt mycket och de har gett mig en trygghet och kontinuitet i min ridning och i utbildningen av Tic.  Så fick jag för några veckor sedan erbjudande att rida för nya ögon i Maria Eriksson, kanske mer känd som IA .  Hon är månadstränare i Timrå  som har ett samarbete med min klubb samt en till i Sundsvallsområdet.  Maria tillhörde under några år landslaget i dressyr.  Hon kommer också att rida på cliniquen som Patrik Kittel håller här uppe i Timrå.  Jag ska träna för henne 2 ggr / månad hela hösten .
Det var med viss nervositet jag i måndags gick in i ridhuset där Maria höll till.  Vad skulle hon säga om mig och Tic?
Eftersom vi var helt nya för henne frågade hon vilka vi var…vår utbildningsnivå….om det var något speciellt vi ville fokusera på …..
Jag sa att vi ville arbeta med att få fram ett större register i gångarterna och att få honom mer liksidig, då han fortfarande som de flesta unghästar,  är betydligt starkare i ena varvet.
Maria var superduktig och förklarade på ett enkelt sätt hur jag skulle tänka och hur han skulle gå. Har fått med mig en gedigen hemläxa att jobba på vilken känns rolig att ta tag i.  På lördag ska vi till Näske och tävla så de närmsta dagarna blir det till att repetera LA 1:an ?

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.