Ronja Von Post - Blog

Ronja von Post heter jag, är en 14 årig tjej som bor på en hästgård söder om i Härnösand . Vår familj har ett litet inackorderingsstall med  ridhus samt en utebana med härlig sjöutsikt. Jag bor med mamma, pappa och lillebror, samt våra två hästar, en katt och en hund.
Större delen av min fritid spenderar jag i stallet på gården. Jag har pysslat med hästar och ridit sedan två års ålder och har haft egen häst från jag var 4.
Min underbara lilla d-ponnyfux heter Atlantic TJ, kallas för Tic och är 6 år. Vi har varit ett superteam i två år nu och resan har bara börjat.
Jag har alltid varit något av en tävlingsmänniska vilket har resulterat i att ridningen för mig gått från en hobby till tävlande på en högre nivå, har ridit elit klasser förra sommaren på min gammla b-ponny Sir Owein samt hunnit med ett SM i ponnydressyr. Owe har nu flyttat söder ut för att glädja en ny liten tjej  ❤
Jag hoppas du vill följa min och Tics resa framåt här på bloggen!

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.