Therese Reimer Steffensen - Blog

Tänkte visa er Produkter från Swedencare som jag använder mig utav. Individuellt valt till varje häst så klart!

MSN 100% -underlättar leder och rörlighet

Nutri Lyte är en kombination av elektrolyter, salter och mineraler – för återställning av vätskebalansen efter ex träning.

Anxi Calm- Dämpar oro och stress, en kombination av L-tryptofan, magnesium och Folsyra

Equin Gold – uppbyggd på levande jäst och underlättar matsmältningen ( En favorit !! )

Muscel Aid – minskar mjölksyraproduktionen och hjälper till att bibehålla uthållighet och muskelstyrka.

Gastro Care – För En hälsosam mage, hjälper till att neutralisera överskott av syra och lindrar obalans i magsäcken.

Nuti Balm- två ingredienser : MSM och arnica. Mitt självklara val att smörja mina hästars ben och muskulatur med efter träning.

Jag använder generellt Equin gold till alla mina hästar, jag tycker att den produkten är ett bra komplement till mina foderstater och alla hästarna håller sig väldigt fina i magen. Eftersom vi är sent inne på säsongen nu har dom börjat gå från gräshage till grushagar över längre tid, vilket också innebär mer hösilage än gräs, vilket skulle kunna få en del hästar att komma ur balans i sin mag och tarmflora. Jag är övertygad om att hästarna håller sig så fina och jämna i magen på grund av Equin Golds levande jäst kultur.

Jag använder också Nutri Balm på alla hästarna efter hoppträningar eller mer ansträngda träningar, men också om någon individ har haft en galla eller tjockt ben. Det bästa med denna produkt är att den bara innehåller två ingredienser och inte har några kärlvidgande ämnen.

Generellt är Swedencares produkter enkla att använda för mig som tävlings ryttare då vi bara har en produkt med tävlingskarens på. Arti Aid heter den och innehåller bla Glukosamin.

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.