Irene Hansen - Blog

Wow säger jag bara, varit i Dalarna på en snabb weekend. Fått kört lite 2-spanns rundor och vandrat på Fulufjället med underbara människor och fantastiska Alaskan malamuter. Jag och sex av mina hundar sträckkörde upp till Norra Dalarna, vi hitta ett fint litet ställe vid älven där vi körde lite små rundor med dogscootern och sen övernattade under bar himmel. Sedan körde vi vidare till en av mina malamutevänner för att köra en gemensam runda med hundarna, en 9km lång tur med Minni och Ettan ihop med tre andra spann. Kul att ha likasinnade att köra hund ihop med. En vandring uppe på fjället hann vi med också, Dino var typ helt överlycklig han fick följa med upp dit han tjöt av lycka den första kilometern och drog som bara den så vi smet snyggt förbi alla tills han lugnat ner sig lite. Det var en upplevelse på fjället må jag säga, jag har vandrat med hund förut och jag har varit på fjället på vintern men ej så här på sommaren. Vackert som bara den, härligt att få dela denna upplevelsen med fina vänner både med och utan päls ? tror inte det behövs skrivas så mycket tänker bilder/filmer talar för sig själv ?
Kram Irene “Miles Of Smile”

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.