Irene Hansen - Blog

Då är snö säsongen igång för full och vi har varit i Nornäs i helgen på en meritering arrangerad av SPHK Alaskan Malamute. En trevlig, rolig och bra arrangerad snöträff. Fin fint att äntligen komma iväg och vilken härlig stämning det var ibland alla som var där. Fredag kväll började med ett försök på DP10 med Minni, då jag själv är väldigt ostabil på skidor så hjälpte min fina vän Jennie mig att köra Minni. Det gick sisådär dock Minni sprang i väg med full energi men efter en liten bit började hon klydda med att vända sig och ville springa till matte igen, men Jennie kämpa på och till sist fick hon Minni att vilja springa på och då gick det som tåget. Med allt klyddande blev ju tiden inte under 60 min så det var ingen godkänd DP10 denna gång.

Bättre gick det med Minni när jag starta DP60 på lördag med henne och Ettan i lead på mitt 6-spann, där även Dino, Guinni, Louve och Wolf var med. Dom var helt vilda innan start skrek, hoppade och rykte i linorna. När vi sen kom iväg drog dom på i full fart och gick riktigt bra, något sega i slutet då dom inte är helt bra tränade inför denna meritering. Dag två gick även denna super fint och vi kom imål med andra bästa tiden vilket innebar att vi klara meriteringen med bravur och fick ett första pris. Kan säga att jag är så nöjd, glad och imponerad av vilket gäng jag har och nu har alla mina fyra egenuppfödda valpar visat bra resultat på dragprov, jag är stolt som en tupp😁🙂😉

Kram Irene “Miles of Smile” 

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.