Irene Hansen - Blog

På väg hem från Örebro med flocken en för mig speciell, intressant och lärorik roadtrip både känslomässigt och erfarenhets mässigt. Startade i onsdags vid 15 tiden 25 gr varmt ute, jag var jätte orolig för hur hundarna skulle ta resan. Eftersom värmen var så påtaglig gjorde jag en massa korta stopp på vägen för att kolla av läget med hundarna men dom var helt lugna och tog värmen helt ok faktiskt ?

6-7 h senare får vi värdens hjärtligaste välkomnande av min fina malamute vän Ida, vi hjälps åt att sätta upp stakeout och mata hundar, ett långt check up samtal och sen hopp i säng. Dagen efter kunde inte börja bättre, matade hundarna ute på stakeouten vid halv sex och satte mig ute hos hundarna för att avnjuta fågelkvitter ock göken som gol tills Ida vaknade och fixade super god frukost åt mig. Vid halv 8 snåret  packa jag ihop allt och tog mig till Ånnaboda där SPHK mälardalen höll Polarhundsutställning.

I Ånnaboda möttes jag av min andra fina malamutevän Jennie och vi fixa till vårt lilla camp och hade kramkalas med alla kända ansikten ? Jennie hade med sig Milka och Dino fick hälsa på sin syster ni får själv avgöra om ni tycker dom verkar gilla varandra ?

Hur gick det då för hundarna på utställningen?? Jo, tikarna gick det rent ut sagt skit jävla piss dåligt!!! Ja jo så är det. Ibland går det bra och då blir jag glad och ibland går det skit och då blir jag ledsen, besviken, grinig och rent ut sagt nere så är det. Men det är också så att “misslyckanden” nederlag och motgångar är det jag lär mig saker ur, till exempel att ställa Louve när hon är urfälld = big nono. Det blir till acceptera att det gick dåligt kolla av varför, är de något jag kan göra bättre, är de något jag kan/inte kan påverka, är de bara dagsformen och sen fokusera på det som gick bra för det finns alltid något bra ?

Som typ hanarna, dom gick det ju betydligt bättre för. Odin gick i bruksklass fick excellent CK och blev BIR bruks och trea BIS bruks. Sen har vi stjärnan enligt mig för dagen Dino, han gick i juniorklass fick excellent CK och blev placerad 4 i konkurrensen, där det var många mycket fina hanar med så jag är superglad och nöjd för min lilla halvgalna plutt ?

Kram Irene “Miles of Smile”

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.