Irene Hansen - Blog

Allt i mitt liv kretsar inte runt hundarna, dock en stor del.
Jag har också en del annat för mig såsom mitt jobb, jag har hand om logistiken och har lite innesäljar uppgifter på ett företag som säljer färsk betong i Malmö. Jag sitter som spindeln i nätet mellan produktionen av betongen, betongchaufförerna, pumpmaskinisterna och kunderna. Ett kul intensivt jobb att få ihop dagens alla delar med rätt betong, rätt tid, rätt plats och att alla är nöjda och glada när dagen är slut ?

Jag har också ett annat stort intresse som jag inte hinner så mycket av just nu med det är att surfa eller rättare sagt åka wakeboard och kite surfa. Men lite då och då sticker jag iväg till en av de två wakeparker som ligger i Malmö för att få leka av mig lite. I torsdags var det dags för tjejkväll på Malmö Wake park ute i Västra Hamnen och en kär surfvän till mig jag inte sett på länge hängde på mig dit och vi hade en super kul kväll som känns i varenda del av kroppen i dag ?

På återseende, Irene “Miles of Smile”

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.