Irene Hansen - Blog

-Burr burr höst rusk!
-Ooo vad kallt det är!
-Längtar till sommaren igen!
Hör jag från alla håll och kanter, medans jag själv stor trivs nu med kylan och snö som dimper ner hos malamutevännerna uppåt landet. Snön är ju det vi längtat efter och vill komma ut och köra på både jag och hundarna. Vi hoppas på en riktigt härlig vinter säsong med många mil på släden bakom mina underbara pälsar ❤️
Men först ska vi ta oss igenom höstens alla geggiga mil ute på skogsvägarna och malamute specialen som äntligen är här. Minni, Louve, Indra, Guinne, Dino och Odin är alla anmälda till utställningen nu på lördag, kommer bli en stressig men kul dag. Även Nono och Akka ska ställas ut, valpar från min första kull Glorious så håll nu tummarna för oss alla att det går bra. Dock har ju primadonnan Louve ingen päls, helt urfälld så är tveksam om jag går in med henne i ringen ens haha :p
Det är 50 st alaskan malamuter anmälda till utställningen så ni som är nyfikna på rasen ska helt klart passa på att ta er dit och kolla Lördag 09:00 i Vaggeryd!!
För mig blir det lite som ett “släkt” kalas alla goa människor som kommer man inte sett på ett tag, snackas vid och höra allas vinterplaner och bara umgås med alla fina människor med deras alaskan malamuter.
Jag bjuder på en lite film där Wolf och Minni precis gjort vars en lite brun kladd i kanten tihi….. ?
Kram Irene “Miles of Smile

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.