Irene Hansen - Blog

Vilken dag det var för Miles of Smile!

Mina två uppfödningar Miles of Smile Glorious Nonoma och Miles Of Smile Glorious Akka gjorde strålande i från sig. Nono fick excellent ck och placerade sig som etta i öppenklass och sen trea i konkurrensen, Akka excellent och var fyra i öppenklassen. Det var många jätte fina tikar i dag och ägarna till Nonno och Akka gjorde ett strålande jobb med hundarna i ringen, fint visade båda två ? Stort grattis till er.

Stort jätte grattis till mig själv och Minni med. I dag stog hon som vinnare i bruksklass med Excellent ck och vann sen bästa tik, blev bästa brukshund så hon fick äntligen sitt flrsta CERT och blev sen BIM i finalen mot en jätte fin hane ? ?

Ställde även Dino i juniorklass (Excellent etta) Odin i champklass (Excellent CK, fyra i bästa hane) Guinni i juniorklass (otrygg i ringen så fick ongen bedömning) Indra i bruksklass (Very good) Louve i champklass (Excellent CK tots bikini look helt utan päls)

Inte nog med detta så med hjälp av mina fina fantastiska valpköpare Marcus Christensen och Lena Andersson tog vi tillsammans hem uppfödarklassen med följande hundar Dino, Minni, Nono och Akka ??

Så stolt över mina hundar och mina underbara valpköpare.

Kram Irene “Miles of Smile”

Har du något att säga:

Din mailadress kommer inte att publiceras.